Fotografska radionica
Brijuni

Upoznajte tajanstveni svijet spektakularnog Nacionalnog parka Brijuni pod vodstvom višestruko nagrađivanog, profesionalnog fotografa i snimatelja Marka Vrdoljaka, autora službenog filma, fotomonografije i fotoarhiva ovog jedinstvenog arhipelaga. Otkrijte zašto je upravo na Brijunima pisan dio svjetske povijesti te u samo nekoliko dana unaprijedite svoje znanje fotografiranja prirode, divljih životinja, povijesnih građevina, arheoloških lokaliteta, pejzaža i još mnogo toga. Ekskluzivno u ovoj radionici posjetite s nama za javnost rijetko dostupne tajne otoka Mali Brijun i ornitološkog rezervata «Saline».

L. Pavarotti, S. Loren, R. Burton, E. Taylor, A. Jolie, J. B. Tito, F. Castro, engleska kraljica Elizabeta II, hrvatski predsjednici i još stotine svjetskih državnika boravili su na Brijunima. Otkrijte zašto i pridružite nam se u otkrivanju tajni ovog veličanstvenog spoja netaknute prirode, povijesti, tirkiznih laguna i nasljeđa brojnih generacija.

Pridruži nam se

1. Pročitaj program radionice

Uključuje detaljne informacije o mjestima koja ćete posjetiti, cjenik...

2. Prijavi se za sudjelovanje

Popunite prijavnicu - mjesta je malo, a broj sudionika ograničen...

Datumi

5.10.-8.10.2017. 10 SLOBODNA MJESTA

28.04.-1.5.2017. POPUNJENO
13.-16.10.2016.  POPUNJENO
14.-17.04.2016.  POPUNJENO

Osnovni aranžman

2499,00 kn (PDV uključen)
Raspoloživo na hrvatskom i engleskom

(opis dodatnih aranžmana nalaze se u Programu)

Cijena uključuje

• piće dobrodošlice

• tri noćenja s doručkom, 3 večere, boravišna pristojba u hotelima Neptun / Karmen na Brijunima

• sve aktivnosti prema programu Radionice i posjet svim predviđenim mjestima (predavanja, organizacija)

• korištenje elektromobila (4 sudionika po elektromobilu)

• izlet brodom na otok Mali Brijun prema programu Radionice

• dozvolu za fotografiranje svih lokacija navedenih u programu Radionice

• ulaznicu u Nacionalni park Brijuni za vrijeme trajanja Radionice

• isprintanu zajedničku fotografiju sa Radionice

• brodsku kartu Fažana-Brijuni-Fažana te neograničeni broj transfera dnevno na toj relaciji za vrijeme trajanja Radionice. Brod vozi prema zadanom redu plovidbe koji možete pogledati ovdje: www.np-brijuni.hr/red_plovidbe

Cijena ne uključuje

• vlastiti prijevoz sudionika do i iz Fažane

• ekstra troškove (piće u barovima, telefon, mini bar, Paid TV, dodatne usluge koje nisu predviđene programom)

Pročitajte što kažu sudionici o Radionici

Ivo Šubić: Od srca Vam svima hvala na druženju, osmjehu, zabavi, edukaciji, dugim noćnim razgovorima, dugim dnevnim šetnjama prostranstvima Brijuna, a najveće hvala Marku što nam je sve to omogućio. Ekipa za poželit!

Sergej Jonke...a sta reci... osim, ja bih doživotnu pretplatu ako je moguće...

Ksenija Keča: Hvala dragi Marko na predivnom doživljaju Brijuna i izvrsnoj organizaciji fotoradionice. Pratimo te i veselimo se svim tvojim budućim projektima!

Irena Sedmak: Puno, puno hvala na ovom druženju, uživanju pa i umoru. Hvala svima, a posebno Marku. Divno je znati da ima zaljubljenika u prirodu, tišinu, cvrkut ptica... Totalno biti isključen od ostalog svijeta - neprocjenjivo. Jedino za čim žalim, ali to budem idući put popravila, je kaj se nisam svaki dan ustala u 5 sati i išla u potragu za jelenima. Marko, hvala. Kupili ste me za opet i opet.

Katarina Ćirković: Hvala na nesebičnom deljenju skrivenih lepota i prelepih kadrova, odatle potiče osmeh. Nadam se i radujem skorom druženju!

Ines Habereiter: Hvala svim na druženju, smjehu, dobroj atmosferi, dobrim savjetima. Hvala Marku na vodstvu i kritikama. Definitivno sam inficirana i nadam se da me primate u klub recidivista.

Lidija Mrše: Hvala Marko na ohrabrenju. Bilo je nezaboravno!

Ciljne skupine

Fotografska radionica Brijuni prikladna je za sve razine znanja i iskustva u fotografiji kao i za osobe koje ne znaju ništa o fotografiji, a zanima ih proviriti u tajne NP Brijuni kroz fotografski pristup. Kod početnika će ovo druženje zasigurno pobuditi želju da istraže čaroban svijet fotografije dok će iskusni fotografi imati priliku oplemeniti svoja znanja kroz mnoštvo izazova koje radionica nudi i fotografiranje teško dostupnih lokacija. Svi sudionici bit će suočeni s neizmjernom količinom prekrasnih fotografskih prizora kojima ovaj arhipelag već stoljećima zaokuplja pažnju generacija, a program je usmjeren na maksimalnu iskoristivost vremena za fotografiranje, stjecanje znanja o fotografiji i boravak u prirodi. Program radionice namijenjen je osobama koje imaju 18 i više godina, a mlađi polaznici moraju biti u pratnji. 

 

Kontakti i pomoć

Za sva dodatna pitanja slobodno kontaktirajte voditelja radionice Marka Vrdoljaka na e-mail adresu: marko@fivestars.hr

 

Sponzori

DFM